Не смееме да го правиме ова порача од комисиската говорница на денешната расправа за третиот уставен амандман пратеникот на ВМРО ДПМНЕ Зоран Илиоски.

-Тука сме по избор на граѓаните, и кога на референдум граѓаните велат не сакаат да го променат името, зошто насила да ја тераме работата? Владата имала храброст потпишала штетен договор, ама ние пратениците немаме мандат за ова да го спроведеме. Ќе влеземе ли во НАТО со свиткана кичма,праша Илиоски


Администратор
10/11/2018 18:40