Фер е пред македонскиот народ да кажете дека морате ова да го прифатите отколку да читате напишани раскази за четврто одделение, реплицираше пратеникот Влатко Ѓорчев на говорите на пратениците од власта на денешната комисиска расправа за третиот уставен амндман.

-Пофер е да кажете дека ова е нечесна работа што морате да ја истерате. Кажете ми кога мислевте дека ќе бидеме членка на ЕУ? Кажете зошто полневте 50 илјади гласови на референдумот?

На сила ја терате целата работа патос избришавте со државата, рече Ѓорчев.


Администратор
10/11/2018 18:39