Кристијан Воденски првак во бразилско џиу-џицу во Германија

Уште еден голем успех на младиот Македонец Кристијан Воденски, кој освои златен медал во бразилско џиу-џицу на турнирот во Ашхафенбург, Германија. Воденски по потекло од беровско Русиново, во двете борби успеа да забележи победи против посилни противници што според него го прави успехот уште позначаен.