Новоселиќ за пожарот во „Јуниверсал Студиос“: Мислам дека „Невермајнд“ е изгубен засекогаш

Во 2008 година во пожар во „Јуниверсал Студиос Холивуд“ изгореле мастер записите на илјадници музички албуми и на главните нумери на 20. век, од песните како „Рок ароунд д клок“ до „Смелс лајк тин спирит“, во една од најголемите загуби за музичката индустрија на 20. век, пишува „Њујорк тајмс магазин“